Elektromos cserépkályha melegével 

Tegyen a tiszta levegőért!


Hozzon ki többet cserkályhájából

Lakások, nyaralók, hétvégi házak fűtése - egy cserépkályha kellemes hangulata, mindenhol megteremti az otthon melegét.

Különösen az átmeneti időszakban sokan hagyják abba a fűtést cserépkályhájukkal, mert akkor már nem tűnik indokoltnak a használata.

Aki nem csak a fűtési szezonban szeretné élvezni a kályha melegét, legjobb, ha kombinálja kályhája fa fűtését az elektromos fűtési technológiával. Elektromos cserépkályha.

Tegyen a Tiszta levegőért!
Tegyen a Tiszta levegőért!

Carlo-Hungary

Ha Ön úgy szeretné, akár

Fa nélkül - Kémény nélkül! Elektromos- cserépkályha!   

Ide írhatsz...

Hibridkályha.

A piacon egyedülálló technológia! Ez valóban! Hibrid-kályha! Az elektromos árammal történő fűtés nem drágább mint bármely más energia. Az infrasugárzók akár fele annyi energiából - fele annyi költséggel nyújtják ugyanazt a hőérzetet, mint bármelyik más fűtőberendezés. Ennek köszönhető a gyors térhódításuk.

Már lassan 100 éve... az elektromos fűtőbetétek gyártásával foglalkozó Carlo Loys termékét kínáljuk. Ügyfélspecifikus elektromos fűtőelemek és rendszerek tervezése, fejlesztése és gyártása - partner és vezető gyártó cég 1921 óta . Már bizonyított több ezer tökéletesen működő cserépkályha Európában...

Hőtároló kandallóban szintén alkalmazható! Remek megoldás!

Bármely cserépkályhában akár hőtároló kandallóban! Segítek! A kályhacsempét Garantáltan gyártói áron rendelheti meg nálunk. Segítek önnek a legmegfelelőbb ár-érték arányban történő választásban.

Ennek köszönhetően a cserépkályha vonzó bútornak bizonyulta kellemes sugárzó hő érzése mellett. Lehetséges egy gombnyomással bekapcsolni, így tökéletes lehet a hétvégi házakba is. Hiszen érkezés előtt egy sms segítségével aktiválhatjuk, mire megérkezünk már kellemes meleg fogad. Érkezésünk után a ropogó tűz látványáról nem szükséges lemondani, tüzet rakunk "hagyományos módon" és élvezzük a tűz látványát.

A legújabb technológia és a közel 100-éves tapasztalat, több ezer tökéletesen működő kályha-kandalló, megfelelő valós garanciát és kényelmet nyújt Önnek.

Kiváló minőség, amelyet a cserépkályha könnyen szabályoz, és garantálja a legmagasabb minőséget és a kényelmet. .Ideális : rendszerek napenergiájával kombinálva.

Elektromos cserépkályha akár fatüzeléssel is
Elektromos cserépkályha akár fatüzeléssel is

Heizkabel, Duo-Therm, TSE

Az elektromos segédfűtést a legmodernebb vezérlési technológia szabályozza.

Előre programozható termosztáttal vagy , applikációval irányítható, ha kellemesen szeretné, érezné magát otthonában, nyaralójában. Ha az épületet nem rendszeresen fűti a téli szezonban, fagyvédelmi célokra is lehet használni.


Napelemes rendszerrel összekötve tökéletesen alkalmas akár a teljes fűtési rendszer kiváltására. Minden ember számára, akik egy attraktív épített kályha sugárzó hőjét érezni szeretnék - valósítsa meg az álmait.

Ezzel a modern technológiával magas komfortérzet érhető el. Tiszta fűtés, kellemes hőmérséklet az őszi vagy a tavaszi szezonban is - amikor már nem, vagy még nem fűtene be a teljes fűtési rendszerrel.

Az Carlo elektromos fűtési rendszere alkalmas 3 féle módon is fűteni cserépkályháját:

  • fűthetjük a cserépkályha padkáját - gyors felfűtés
  • fűthetjük a cserépkályha burkolatát alkotó csempéket - gyors felfűtés
  • fűthetjük a teljes kályha tömegét -  előre programozható termosztáttal vagy applikációval is bekapcsolható mind három rendszer
Telefonhívásra bekapcsolhatja a fűtést.
Telefonhívásra bekapcsolhatja a fűtést.

A tökéletes megoldás:

A teljes kályha fűtése elektromos árammal - termosztát vezérléssel vagy telefonos kommunikátorunk segítségével távolról is üzembe helyezhető, és szabályozható.

Elektromos-cserépkályha :

A Carlo TSE: 

Carlo-TSE
Carlo-TSE

Elektromosan fűtött samott lapokból áll, amik bármilyen nagy kályhát képesek felfűteni. Illeszthető bármilyen mérethez, illetve formához. A samottlapok a tűztér és a külső csempeburkolat között helyezkednek el, szervesen a kályha tömegének részét képezik, azt teljes mértékben felfűtik. Mivel a samottlapok nem a tűztérben kerülnek beépítésre, ezért a kályha alkalmas önállóan fával, vagy elektromos árammal való fűtésre, illetve a kettő szabadon kombinálhat. A kályhacsempe külső hőmérséklete szabályozható termosztát vezérléssel. A kályhacsempe külső része maximum  100c° fokig javasolt felfűteni. 

A cserépkályha fűtése a Padka fűtés, a Csempe fűtés, és a Teljes kályha fűtés (Samottlapos fűtés) - és a tűztérben fa fűtéssel szabadon kombinálható - így teremtve meg a tökéletes őszi-téli-tavaszi fűtési egyensúlyt.


Elektromos-cserépkályha                                                                                Elektromos-cserépkályha


A cserépkályha csempéinek elektromos fűtése.

Carlo speciális fűtőszál a tökéletes kiegészítő! Csaknem minden cserép-kályhához, hőtároló kandallóhoz . Tehát, szinte Minden CARLO DUO-THERM fűtőszállal épített cserépkályha használható "hagyományos" módon is!

Ha szeretné a tűz ropogását látni, szeretne tüzet rakni a cserépkályhába, lehetséges!

A fugában elhelyezett fűtőszálak

Alkalmazás: Magas teljesítmény fokozaton a speciális fűtőszállal mindössze egy óra alatt elérhető a falazat kívánt hőmérséklete. A kályhacsempe külső része maximum 100c° fokig javasolt felfűteni.
Előnyök: Gyorsan melegít, közvetlen fűtés, tiszta sugárzott hő, egyszerű kezelhetőség, távirányításos módban is elérhető a felületi hőmérséklet szabályozása. A kályhacsempe külső hőmérséklete szabályozható termosztát vezérléssel. A kályhacsempe külső része maximum 100c° fokig javasolt felfűteni.

Carlo speciális fűtőszál a tökéletes kiegészítő! Csaknem minden cserépkályhához. A Duotherm fűtőszállal épített cserépkályha használható "hagyományos" fatüzelésű üzemmódban módon is! Ha szeretné a tűz ropogását látni, szeretne tüzet rakni a cserépkályhába, lehetséges!

A cserépkályha padkájának elektromos fűtése.

Egy speciális fűtőszál beépítésével az ülőpadka kellemesen meleg lesz.CARLO HEIZKABEL.

  • Energiatakarékos megoldás: 3 villanykörte teljesítménye is elég egy 2m hosszú ülőpadka 40°C-ra való felfűtéséhez.
  • Gyorsan elérhető: A magas teljesítményen a speciális fűtőszállal mindössze egy óra alatt elérhető a kívánt hőmérséklet.
  • Könnyű telepítés: A teflon fűtőszálat kimondottan a kerámia ülőpadkához tervezték. Az "egy" végű csatlakozás egyszerű telepítést tesz lehetővé, 10 cm-es telepítési távolsággal egyenletes hőmérsékletelosztást érhetünk el.